HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 17:58

KODLAMA YARIŞMASINDA DERECE

2023 Yılı 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda öğrenciler üstün başarı elde ettiler.
KODLAMA YARIŞMASINDA DERECE

HABER MERKEZİ

2023 Yılı 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda öğrenciler üstün başarı elde ettiler. Özel Ordu Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi'nden Can Miroğlu, Öğretmen Yeliz Yılmaz Miroğlu danışmanlığında hazırladığı projeyle Biyoloji kategorisinde bölge 1'incisi; Elanu Karakuş, Öğretmen Ayçanur Hamzaçebi danışmanlığında hazırladığı projeyle Kimya kategorisinde bölge 1'incisi; Defne Ceren Cömert ile Zeynep Bostancı, Öğretmen Öznur Özel danışmanlığında hazırladıkları projeyle Coğrafya kategorisinde bölge 2'ncisi; Ece Köroğlu ile Zeynep Nerin Albayrak, Öğretmen Sevim Gündoğdu danışmanlığında hazırladıkları projeyle Tarih kategorinde bölge 3'üncüsü oldular.

Ayrıca Bilim Kahramanları Derneği'nin düzenlediği Ankara FLL Yerel Bölge Turnuvası'nda Ece Köroğlu, Zeynep Bostancı, İrem Dilara Köylü, Furkan Çolak, Rana Şenel, İlhan Deniz Yaktı, Çağan Eşitgen, Batuğ Sever, Sude Birinci ile Hüseyin Kerem Demir'den oluşan Özel Ordu Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Robotik Takımı Robot Performans Birinciliği ve Bölge Şampiyonu oldu.

TÜBİTAK ve Ankara FLL Yerel Bölge Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler, danışman öğretmenleri ve Özel Ordu Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi Müdürü Semra Ebil ile birlikte Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'i makamında ziyaret ettiler. Müdür, başarılı öğrencilerle eğitim hayatları ve yarışmalar hakkında sohbet etti. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, sohbet sonrasında öğrencilere hediyelerini takdim etti.




Anahtar Kelimeler : KODLAMA, YARIŞMASINDA, DERECE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler