HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 15:22

FATSA BELEDİYESİ’NDEN SIFIR ATIK’ EĞİTİMİ

Ordu’nun Fatsa Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü beraberliğinde “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği” konu başlığı altında 60 okulda 12 bin öğrenciye eğitimler verildi.
FATSA BELEDİYESİ’NDEN SIFIR ATIK’ EĞİTİMİ

HABER: Tuğçe ARSLAN

Ordu’nun Fatsa Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü beraberliğinde “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği” konu başlığı altında 60 okulda 12 bin öğrenciye eğitimler verildi.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafınca düzenlenen eğitimlerin sonuncusu ise Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.

İklim değişikliğinin dünyaya olan etkileri konusunda 60 okulda 12 bin öğrenciye ulaşarak eğitimler verdiklerini söyleyen Fatsa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Derya Özcan Ateşli, “Küresel ısınmanın sebebi olan sera gazları, kaynakları, etkileri, bireysel ya da toplumsal olarak alınması gereken önlemler, enerji tasarrufu, sıfır atık yaklaşımı, geri dönüşüm ve bununla ilgili belediyemizin yaptığı çalışmalara ilişkin bilgiler verdik. Geleceğin, çocukların ve gençlerin olduğunu, sıfır atık yaşam kültürünün toplumda oluşması ve yayılarak geleceğe taşınması ve etkin hale gelebilmesi için öğrencilerimizin farkındalıklarına dikkat çektik. Öğrencilerimizin şehirlerine, ülkelerine ve dünyaya sahip çıkmalarını ve Belediyemizin yaptığı geri dönüşüm çalışmalarına destek vermelerini istedik. Gittiğimiz okullarda öğrencilerimizin birçoğunun özellikle sıfır atık konusunda bilgili olmaları bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu eğitimlerimizin yapılmasına olurlarını veren Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkan yardımcımız Ruhi Özbay’a ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

Eğitim Programı’nın sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Erdoğan, eğitime katkılarından dolayı Müdür Derya Özcan Ateşli’ye plaket takdiminde bulundu.

Programa Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay da katılım sağladı.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler