HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 16:52

“ŞİMDİ OKUMA ZAMANI YARIŞMASI”

Yoğun katılımın olduğu yarışmada Volkan Soydemir 1'inci, Tuna Güney 2'inci, Yunus Emre Bayrak ve Polat Candan ise 3'üncü oldular. Yarışmada dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
“ŞİMDİ OKUMA  ZAMANI YARIŞMASI”

Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Seliha Torun ile Erol Şen tarafından düzenlenen okul öğrencileri arasında "Şimdi Okuma Zamanı" adlı kitap okuma yarışması sonuçlandı. 

Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek, Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gökhan Melikoğlu, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdür Onur Bekyürek, ödül töreninde yaptığı konuşmasında, yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize ve yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür etti. Öğrencilerimizin kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlayan bu tarz etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Ödül töreni öncesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuna Eselioğlu, öğremcilerle "kitap kültürü ve okuma alışkanlığı" konulu söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği söyleşi sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuna Eselioğlu'na günün anısına binaen plaket takdim etti.   HABER  MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “ŞİMDİ, OKUMA, ZAMANI, YARIŞMASI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler