- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Halk Eğitimi Merkezi müdürleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Altınordu Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Hayat Boyu Öğrenme Birimi Koordinatörü olarak İl Millî Eğitim Müdür Yardımcı Fahri Zaimoğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Şakir Gürsoy ve 19 ilçe Halk Eğitimi Müdürü katıldı.
Toplantıda İlçe Halk Eğitimi Müdürleri ilçeleriyle ilgili 2020-2021 eğitim öğretim yılı genel değerlendirmesini yaparken salgın sonrası 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmaların sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumlar sonrasında değerlendirme yapılarak planlamalar üzerine konuşuldu. Ayrıca "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kutlama programları ve bu doğrultuda çıkarılan il raporu değerlendirildi.
Müdür Vargeloğlu , Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında ilçelerde yapılan tüm faaliyetler ve yıl boyu devam eden kurslarda gösterilen özen için müdürlerimize teşekkür etti.