HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Nisan 2023 Perşembe Saat: 16:06

YÜKLENİCİ FİRMAYA YER TESLİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aybastı’da Ortaköy Mahallesinde daha önce yıkılan İlkokulun yerine 14 derslik ilk ve ortaokul için, yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.
YÜKLENİCİ FİRMAYA YER TESLİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aybastı’da Ortaköy Mahallesinde daha önce yıkılan İlkokulun yerine 14 derslik ilk ve ortaokul için, yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Ortaköy Mahallesinde yıllar önce yıkılan Ortaköy İlkokulu alanına sahası daha da genişletilerek 14 derslikli ilk ve ortaokul yapılması için gerçekleştirilen teslim törenine Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazlı Eren, Ortaköy mahalle muhtarı Mehmet Eren ile yüklenici firma yetkilisi katıldı. Bodrum, zemin kat ve 2 normal kattan oluşacak 14 derslik ilk ve ortaokulunun içerisinde dersliklerin yanı sıra konferans salonu ve eğitim atölyeleri de bulunacak.

Alanda incelemelerde bulunan heyet daha sonra 400 iş gününde inşaatı yapacak firma yetkilisinden proje hakkında bilgiler aldı.

Okul yeri teslimi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Fazlı Eren, “Aybastı Belediye Başkanımız Sayın Beytullah Geçtan ve İlçe Yönetimimiz ile birlikte ilçemize bir okulu daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. 3 yılda 100 milyon liranın üzerinde okul yatırımı yapılan ilçemizde bugün de Ortaköy İlkokulu/Ortaokulu yer teslimini Belediye Başkanımız Sayın Beytullah Geçtan ve Ortaköy Mahalle Muhtarımız Mehmet Eren ile birlikte gerçekleştirdik. Milli Eğitim Bakanımız ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayımız Sayın Mahmut Özer başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler