HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 10:58

BAKAN ÖZER'DEN FATSA'YA TARIM LİSESİ MÜJDESİ

Seçim çalışmaları için Orduda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibarın Tarım Lisesi isteğine olumlu cevap verdi.
BAKAN ÖZER'DEN FATSA'YA TARIM LİSESİ MÜJDESİ

HABER: Tuğçe ARSLAN

Seçim çalışmaları için Ordu'da bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın Tarım Lisesi isteğine olumlu cevap vererek bir Telefonla İhale Sürecinin Başlatılması Talimatını Verdi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı sırasında önceden Ziraat Odası Başkanlığı yapan ve Ziraat mühendisi olması sebebiyle ilçenin bir Tarım Lisesi ihtiyacı olduğundan bahseden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın bu talebi beklemeden karşılık buldu. Milli Eğitim Bakanı Özer Fatsalıların bu isteğini konuşma yaptığı kürsüden de açıklayarak anında ihale sürecini başlattıklarını müjdesini verdi.

"İlçemizin artık bir tarım lisesi var diyebiliriz"

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in taleplerine anında olumlu cevap vermesi üzerine teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, "Benim eski bir ziraat mühendisi olmam hasebiyle ilçemizin bir Tarım Lisesi olduğu konusunu Sayın bakanımıza arz ettik ve Sayın bakanımız konuyla yakından ilgilenerek hemen ihale süreci ile ilgili talimat verdi. Sayın bakanımıza Fatsa halkı adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Sayın bakanımızın Ordu ilimizden Milletvekili Adayı gösterilmesinin ne kadar doğru olduğunu burada bir kez daha anlamış olduk.  Sayın Bakanımız Fatsa'ya ihtiyaç olan yerlere başka okulların gelmesine de vesile olacaktır. Buna yürekten inanıyoruz." dedi.

 




Anahtar Kelimeler : BAKAN, ÖZERDEN, FATSAYA, TARIM, LİSESİ, MÜJDESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler