HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Nisan 2023 Perşembe Saat: 16:33

OKULLAR TATİLE GİRİYOR

Bakanlığın dönem başında yayınladığı takvime göre2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran’da sona erecek.
OKULLAR TATİLE GİRİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 eğitim öğretim yılı takvimine göre birinci ara tatil 14-18 Kasım’da uygulandı. İkinci ara tatil ise 17-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Bakanlık ara tatilin iptal edilmesi veya ertelenmesine yönelik bir açıklama yapmadı. 

24 NİSAN’DA OKULLAR AÇILACAK 

Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre ara tatil 17-20 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Ancak bu yıl Ramazan bayramı sebebiyle üç günlük bir ek tatil öğrencileri bekliyor. Ramazan bayramında okullar, üniversiteler, kamu kurumları ve bankalar da resmi tatil sebebiyle kapalı olacak. Hafta sonu dahil olmak üzere ara tatil ve Ramazan bayramı tatili toplam 9 gün sürecek. Okullar 14 Nisan Cuma günü kapanacak ve tekrar eğitim öğretim faaliyetleri 24 Nisan Pazartesi günü kaldığı yerden başlayacak.

16 HAZİRAN’DA ÖĞRETİM YILI SONA ERECEK 

Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullarda eğitim öğretim faaliyetleri 12 Eylül’de başladı. Öğrenciler, birinci dönem ara tatilini ise 14-18 Kasım tarihleri arasında yaptı. Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası ise 71 ilde yarıyıl tatili sonrası okullar 20 Şubat’ta açıldı. Bakanlığın dönem başında yayınladığı takvime göre 2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran’da sona erecek. Yaz tatili normal şartlarda 90 gün sürecek. CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : OKULLAR, TATİLE, GİRİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler