HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Nisan 2023 Salı Saat: 12:13

EĞİTİME 100 MİLYONDAN FAZLA YATIRIM

Son üç yılda Aybastı’da 100 milyondan fazla eğitime yatırım yapıldı.
EĞİTİME 100 MİLYONDAN FAZLA YATIRIM

HABER: Kübra ÇAKIR

Üç defa ihaleye çıkarılmasına rağmen olumlu sonuçlanmayan Armutlu Okulu, 6 Nisan 2023 günü TOKİ tarafından 4.kez ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılan firmalar arasından en uygun teklifi Kuzey Endüstri Makine Enerji Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Nakliye Tarım Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi vermişti.

İhaleyi alan şirket sahibi Sayın Mehmet Kılıç, Aybastı Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Sayın Beytullah Geçtan, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Fazlı Eren, Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Acu ve İş İnsanı Ertuğrul Sayın Emek ile bir araya gelen Mehmet Kılıç bir an önce okul inşaatına başlayacağını belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Sayın Beytullah Geçtan;

“Önemli ve büyük bir ihtiyacımızı karşılayacak Armutlu okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Milli Eğitim Bakanımız ve Ordu 1.Sıra Milletvekili Adayımız Sayın Mahmut Özer’e, Ak Parti İlçe Başkanımız Fazlı Eren ve tüm teşkilatımıza, emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Okulun nasıl olacağına ilişkin açıklamada bulunan Geçtan: Okulumuz; 12 derslikli bir okul olup bunun yanı sıra; konferans salonu, müzik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, robotik kodlama sınıfı, okul aile birliği odası, modern kafeteryası ve yemek salonu, fen laboratuarı, modern kütüphanesi, tasarım beceri atölyeleri ve bir çok modern imkanlar bulunacak.”ifadelerine yer verdi.




Anahtar Kelimeler : EĞİTİME, 100, MİLYONDAN, FAZLA, YATIRIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler