- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
ÇEDES KOORDİNASYON VE TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi ilçe koordinasyon ve tanıtım toplantısı Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Şube Müdürü Sezayi Okutan ile okul müdürleri katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek açılış konuşmasında "Öğrencilerimize millî ve manevî değerlerinin kavratılması noktasında ÇEDES projesi önemli katkılar sunacaktır. Projenin uygulanmasına katkı sunacak öğretmen ve okul yöneticilerine şimdiden başarılar diliyorum." dedi.
Koordinasyon ve tanıtım toplantısı proje ilçe koordinatörü Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Gümüş'ün projenin amacı, uygulama aşamalarıyla alakalı sunumlarıyla tamamlandı.
nBÜLTEN

