HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Mart 2023 Cuma Saat: 08:17

BERİVAN YAZDIĞI MEKTUPLA BİRİNCİ OLDU

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Âkif'in Sözü Cumhuriyetin 100'ü" temalı lise öğrencileri arası ulusal mektup yazma yarışmasında Atatürk Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Berivan Kır Türkiye 1'
BERİVAN YAZDIĞI  MEKTUPLA BİRİNCİ OLDU

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Âkif'in Sözü Cumhuriyetin 100'ü" temalı lise öğrencileri arası ulusal mektup yazma yarışmasında Atatürk Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Berivan Kır Türkiye 1'incisi oldu. 

Birinci olan eser sahibi öğrenci ve bir refakatçisi, Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 3 gün boyunca misafir edilecek, tablet, konaklama ve yol giderleri Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanacak.

Türkiye birincisi öğrenci Berivan Kır, danışman öğretmeni Gonca Gül Ustaoğlu ve okul müdürü Bilal Şahin ile birlikte Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek’i makamında ziyaret etti. Müdür, öğrencilerle  yarışma ve yazın hayatıyla ilgili sohbet etti. 

Başarılarından dolayı öğrenci, danışman öğretmeni ve okul müdürünü tebrik etti.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, sohbet sonrasında öğrenci  ve danışman öğretmene  hediye takdiminde bulunup hatıra fotoğrafı çektirdi.   nCANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : BERİVAN, YAZDIĞI, MEKTUPLA, BİRİNCİ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler