- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
EMEKLİYE AYRILAN ORHAN ÖZTÜRK'E VEDA YEMEĞİ
Başöğretmen İlkokulu Müdürü Orhan Öztürk'ün, emekliye ayrılması nedeniyle kendisi için veda yemeği programı düzenlendi. Veda yemeğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Başöğretmen İlkokulu/Ortaokulu müdür yardımcıları, öğretmenleri ve eğitim çalışanları katıldı.
Düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Müdür, eğitim camiasına 43 yıl hizmet ettikten sonra emekliye ayrılan Başöğretmen İlkokulu Müdürü Orhan Öztürk'e hizmetlerinden ötürü teşekkür edip sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir emeklilik hayatı temennisinde bulundu.
01 Ocak 2023 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Başöğretmen İlkokulu Müdürü Orhan Öztürk, veda yemeğinin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başta olmak üzere başta bugüne kadar birlikte çalıştığı meslektaşlarına teşekkürlerini ifade etti.
Konuşmaların ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek tarafından Başöğretmen İlkokulu Müdürü Orhan Öztürk'e plaket takdim edildi. nBÜLTEN

