HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Aralık 2022 Pazartesi Saat: 05:17

ÖĞRETMENLER ORDU’NUN SONBAHARINI YAZDI

"Ordu'da Sonbahar ve Ben" konulu öğretmenler arası deneme yarışmamızın ödül töreni Altınordu Kaymakamlığı makamında gerçekleştirildi.
ÖĞRETMENLER ORDU’NUN  SONBAHARINI YAZDI

"Ordu'da Sonbahar ve Ben" konulu deneme yarışması ödülleri sahibini buldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen "Ordu'da Sonbahar ve Ben" konulu öğretmenler arası deneme yarışmamızın ödül töreni Altınordu Kaymakamlığı makamında gerçekleştirildi.

Yarışmada Atatürk Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Goncagül Ustaoğlu 1.lik, Altınordu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Leyla Yıldırım 2.lik, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Turan Aksoy 3.lük ödülünü alırken Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Özlem Topal ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Rehberlik Öğretmeni Yadigâr Padar Karakuş ile Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Burcu Demir Öncül ise özendirme ödülünü aldılar. 

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'in de katılımıyla gerçekleşen törende yarışmaya katılan ve derece elde eden öğretmenleri tebrik eden Kaymakam Erhan Karahan, öğretmenlerle çalışmaları hakkında bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine hediyelerini takdim etti ve günün anısınafotoğraf çektirildi

  nBÜLTEN

,




Anahtar Kelimeler : ÖĞRETMENLER, ORDU’NUN, SONBAHARINI, YAZDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler