HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 07:59

BEKYÜREK, OKUL ZİYARETLERİNE SÜRDÜRÜYOR

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Öceli Hüsamettin Çabuk İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin yeni haftaya başlama sevinçlerine ortak oldu.
BEKYÜREK, OKUL  ZİYARETLERİNE SÜRDÜRÜYOR

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Öceli Hüsamettin Çabuk İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin yeni haftaya başlama sevinçlerine ortak oldu. 

Okul Müdürü İlker Tunç ve müdür yardımcıları tarafından karışlanan Müdür Bekyürek, okul yöneticilerinden okulun genel durumu hakkında bilgi aldı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, öğrencilerle birlikte bayrak törenine katıldı ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. 

Öğrencilerin etkinliklerini izledi, kendileriyle sohbet edip görüş ve önerilerini dinledi. Okul yöneticileriyle değerlendirme toplantısı yaparak okulda bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında brifing aldı. Okul birimlerini gezen Müdürü Bekyürek, kütüphanede incelmelerde bulundu. Kütüphaneden sorumlu öğretmenimiz ve okul yöneticilerinden öğrencilerin kütüphaneden yararlanma durumları ile kitap sayıları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin son bölümünde öğretmenlerle bir araya gelen Müdür, kendileriyle sohbet etti, eğitim çalışmalarının değerlendirmesini yaptı.    nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : BEKYÜREK, OKUL, ZİYARETLERİNE, SÜRDÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler