HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Kasım 2022 Salı Saat: 07:43

ANAOKULLARINA MALZEME DESTEĞİ

Projenin en önemli parçası olan okul öncesi eğitime erişimi artırmak amacıyla, ilimiz genelinde 19 ilçede belirlenen 100 ana sınıfına donatım takımları ve oyuncaklar teslim edildi.
ANAOKULLARINA MALZEME DESTEĞİ

Okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla, Bakanlık  bünyesindeki Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından  yürütülen "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında Eğitim Kenti Ordu’da , sadece yeni açılan ana sınıfları ile anaokullarında kullanılmak üzere okul öncesi donatım malzemelerinin dağıtımı gerçekleştirildi.

Projenin en önemli parçası olan okul öncesi eğitime erişimi artırmak amacıyla, ilimiz genelinde 19 ilçede  belirlenen 100 ana sınıfına  donatım takımları ve oyuncaklar teslim edildi. Böylelikle, iyileştirme çalışmaları kapsamında okullarımızın bakım, onarım ve donatım ihtiyaçları karşılanarak eğitim ortamlarının niteliğinin artırılması sağlandı.

Projenin amacının eğitimin niteliğini geliştirmek olduğunu dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla yürütülen proje kapsamına alınan okullarımıza donatım malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirildi.

Miili Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bu önemli destekle okullarımız, donanımlı bir şekilde eğitim öğretim ortamına kavuşmuştur. Bu vesileyle; projenin hayata geçirilmesinde bizlere her türlü desteği sağlayan başta Bakanımız Sayın Mahmut Özer olmak üzere, Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüze, İlçe Millî Eğitim Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize ve okul öncesi donatım malzemelerinin dağıtılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi. 

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ANAOKULLARINA, MALZEME, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler