HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Kasım 2022 Pazartesi Saat: 05:13

ODÜ’DE ERASMUS FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Ordu Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde yer alan ve danışmanlığını Araştırma Görevlisi Merve PEKÖZ’ün yürüttüğü Yabancı Diller Kulübü bir eğitim etkinliği serisi düzenliyor.
ODÜ’DE  ERASMUS FARKINDALIK  ETKİNLİĞİ

Ordu Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde yer alan ve danışmanlığını Araştırma Görevlisi Merve PEKÖZ’ün yürüttüğü Yabancı Diller Kulübü bir eğitim etkinliği serisi düzenliyor. Serinin ilk etkinliğinde Erasmus Öğrenci Hareketliliği Programı hakkında üniversite öğrencilerinin yeni bir bakış açısı oluşturmaları ve yeni fırsatları keşfetmeleri hedeflenmektedir.

Avrupa Birliği tarafından yürütülen Erasmus Programı, her sene hem Avrupa’dan hem de Türkiye’den birçok öğrencinin geçici bir süreliğine (bir ya da iki akademik dönem) yurtdışında eğitim almasına olanak sağlamaktadır. Yükseköğrenim öğrencilerinin sıklıkla ilgi duyduğu bu uluslararası değişim programı, öğrencilerin kişisel, kültürel, mesleki ve yabancı dil gibi alanlarda gelişim göstermelerini mümkün kılmaktadır. Ordu Üniversitesi, Yabancı Diller Kulübü’nün gerçekleştireceği bu konuşma etkinliğinde Erasmus Programı’nın sunduğu gelişim fırsatları detaylı bir şekilde ele alınacak ve bu program kapsamında öne çıkan bazı öğrenci deneyimleri tartışılacaktır. Öğrencilerin de sorularıyla ve deneyimleriyle eşlik edeceği bu eğitim etkinliği Erasmus Programı hakkında Ordu Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri arasında bir farkındalık oluşturma amacı taşımaktadır.

Etkinlik kapsamında Ordu Üniversitesi’nde görev yapmakta olan Doç. Dr. Turgay Han (Fen-Edebiyat Fakültesi), Doç. Dr. Şermin Tağ Kalafatoğlu (Uluslararası İlişkiler Birimi), ve Dr. Emrullah Yasin Çiftçi (Eğitim Fakültesi) konuşma yapacaktır. Etkinlik Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde 1 Aralık 2022 günü saat 14.00’da Ceren Özdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

 nBÜLTEN

 




Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE, ERASMUS, FARKINDALIK, ETKİNLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler