HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
- 12:11 Uzmandan Uyarı
FINDIK BORSASI
1 Kasım 2025 Cumartesi
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
8 Mart 2024 Cuma Saat: 10:23
VALİ EROL'DAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Ordu Valisi Muammer EROL'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı yayımladı.
Ordu Valisi Muammer EROL'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı şu şekilde ;
Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.
Kadın; yeryüzünde merhametin, şefkatin, sevgi ve fedakarlığın sembolüdür. Kadınların, aile içinde anne olmakla başlayan fedakarlıkları, sevgi, saygı, hoşgörü duyguları ile toplumu olumlu yönde etkileyen en önemli gücü olmuştur.
Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda ailenin ve toplumun merkezinde yer almışlardır. Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan, iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır. Günümüzde kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve siyasal alandaki etkinlikleri her geçen gün artmaktadır. Kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimiz inancındayım.
Bugün gerek ülkemizde gerekse dünyanın diğer ülkelerinde ekonomik alanda, sanayide, eğitimde, ticarette, siyasette velhasıl hayatın her alanında kadınların birçok başarıya imza attıklarını görüyoruz. Kadınlarımızın emekleriyle yarattığı başarı hikayeleri, her geçen yıl gelişip, büyüyen ülkemizi, daha da güçlü hale getirmektedir. Emin adımlarla yürüdüğümüz ‘Güçlü Türkiye’ hedefimize ve Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını ‘Türkiye Yüzyılı’ yapma yolundaki çabalarımıza, kadınlarımız da bilgileriyle, becerileriyle, emekleriyle katkı sağlamaktadır.
Bu vesile ile bütün kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” kutluyor, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren tüm annelerimize ve kadınlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.
Ordu Valisi Muammer EROL
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?





