HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 16:22

SERT BİR DÜŞÜŞ YAŞADI

Gram altın ve Dolar, sert bir düşüş yaşadı
SERT BİR DÜŞÜŞ YAŞADI

 

.Dolar bugün 32,27 TL’ye, gram altın ise 2.429 seviyelerine kadar geriledi. Bu hafta açıklanacak 3 önemli veri, altın ve doları derinden etkileyecek. Salı günü Avrupa Bölgesi Enflasyon Verisi, Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, Cuma günü ise Türkiye Enflasyon Verisi ve ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi açıklanacak. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, köşe yazısında yatırımcıları uyarıyor.

“Borsa, döviz kurları, altın fiyatları ve kripto para piyasalarında sert dalgalanmalar bizi bekliyor.” diyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, haftayı ikiye ayırarak açıklamalarını yapıyor. İşte Memiş’in bu hafta takip edeceği bant aralıkları ve beklentileri…

UCUZ VE DÜŞÜK!

Altın fiyatları ne oldu? 28 Nisan Pazar çeyrek, tam, gram altın güncel fiyat listesi “Dolar, haftayı 32,43 lira seviyesinden tamamladı. 33 lira seviyesinin üzerine atak gerçekleştirmesini bekliyorum. Yıl içindeki yükseliş öngörümü koruyorum.

EUR/USD paritesi; 1,0693 seviyesinden kapanış yaptı. Bana göre ucuz ve düşük. Tepki alımlarıyla yükselişini sürdürmesini bekliyorum. Psikolojik direnç seviyesi 1,08. Bu hafta pozitif yükselişini bekliyorum.

MAYIS AYI ALTIN İÇİN FIRSAT

Ons altın; 2.338 dolar seviyesinden kapanış yaptı. Takip ettiğim bant aralığı aynı, iki haftadır belirttiğim gibi 2.280-2.380 dolar aralığı. 2.300 dolar seviyesinden tepki geldi ancak baskılanma bitmedi. Fed nedeniyle 2.300 dolar seviyesinin altına sarkmasını bekliyorum. Mayıs ayı, altın alacaklar için güzel bir fırsat olacak. Gram altın yatırımcısı ons’u takip etmeli. 2.280 dolar karşılığındaki gram altın kaça tekabül ediyorsa al, unut.” dedi.




Anahtar Kelimeler : SERT, BİR, DÜŞÜŞ, YAŞADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler