HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe Saat: 12:16

FİSKOBİRLİK KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

FİSKOBİRLİK Ünye Şube Başkanı Necdet Yılmaz, kooperatifin serbest piyasa fiyatlarının üzerinde fındık alımı gerçekleştirdiğini açıkladı
FİSKOBİRLİK KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Yılmaz, kabuklu fındığı 119-120 TL arasında alarak üreticilere önemli bir güvence sağladıklarını belirtti. FİSKOBİRLİK Ünye Şubesi'nin 2023-2024 sezonunda 400 ton fındık aldığını ve bunun 150 tonunun emanet bırakıldığını ifade eden Yılmaz, serbest piyasanın üzerinde alım yaparak kooperatifin gücünü vurguladı.

Yılmaz, "Karadeniz fındıksız, fındık ise FİSKOBİRLİK’siz olmaz" diyerek üreticilere kooperatiflerine sahip çıkmaları çağrısında bulundu. FİSKOBİRLİK'in eski günlere döneceğine inandığını ifade eden Yılmaz, üreticilere sağladıkları güvenin ve rekabetin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, emanete bırakılan fındıkları koruyarak, piyasa değeri üzerinden alım yaptıklarını belirten Yılmaz, bu uygulamanın üreticilerin güvenini kazandığını ve FİSKOBİRLİK'e olan ilginin arttığını ifade etti. Geçmişte yaşanan birliklerin özelleştirilmesine de değinen Yılmaz, FİSKOBİRLİK'in çiftçilerin ve örgütlü toplumun ihtiyaçlarına cevap veren bir kuruluş olduğunu vurgulayarak, çiftçilere sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Formun Üstü

 




Anahtar Kelimeler : FİSKOBİRLİK, KÜLLERİNDEN, DOĞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler