HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 19:18

BÜTÜN EVLERDE 3 AY DAHA ÜCRETSİZ!

Mayıs 2024'e kadar geçerli olacak olan ücretsiz doğal gaz uygulaması devam etmektedir.
BÜTÜN EVLERDE 3 AY DAHA ÜCRETSİZ!

Mayıs 2024'e kadar geçerli olacak olan ücretsiz doğal gaz uygulaması devam etmektedir.

Bu uygulama, 81 il genelinde ve tüm evlerde 25 metreküp kullanıma kadar geçerlidir. İşte detaylar: Ücretsiz doğal gaz kullanımı ilk olarak duyurulduğunda, bu avantajı sağlayacak süre 1 yıl olarak belirlenmişti. Ancak şu an itibarıyla, uygulama başlangıcının ardından geçen ilk 9 ayın sonuna gelinmiş olup, kampanya bahar aylarında sona erecektir. Başlangıçta 1 Mayıs olarak belirlenen son gün, şu anda başlayarak 3 aylık bir süre daha devam edecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kampanyayı şu sözlerle duyurmuştu: "Vatandaşlarımıza bir yıl boyunca evlerinde kullandıkları mutfaklarda ve sıcak su tüketiminde ücretsiz doğal gaz sağlıyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe denk gelen mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğalgaz bedeli, bir yıl boyunca faturalardan düşürülecektir."

1 Mayıs 2024'e kadar devam edecek olan bu uygulama, 81 ildeki tüm vatandaşları doğrudan etkilemektedir. Doğal gaz faturalarındaki indirimi hedefleyen bu adım, 24 Nisan 2023 tarihinde başlamış olup, ülke genelinde 3 aylık bir süre daha devam edecektir.

Vatandaşlar, 25 metreküp doğal gazın maliyetini merak etmektedir. Şehirden şehre küçük değişiklikler gösterse de, mevcut durumda 25 metreküp doğal gazın fiyatı 120 ile 150 TL arasında değişmektedir.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : BÜTÜN, EVLERDE, 3, AY, DAHA, ÜCRETSİZ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler