HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Ocak 2024 Salı Saat: 13:01

Ev Hanımlarına Emeklilik'de Prim Desteği Gündemde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ev hanımlarına yönelik emeklilik konusunda yeni düzenlemelerin gündemde olduğunu açıkladı.
Ev Hanımlarına Emeklilik'de Prim Desteği Gündemde!

Işıkhan, TBMM'de yapılan torba yasa görüşmeleri kapsamında ev hanımlarına üçte bir oranında prim desteği verilmesi konusunda çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Ev kadınlarına prim desteği ile ilgili çalışmaların zaman ve şartlar oluştuğunda birçok paydaşın görüşleri alınarak şekillendirileceğini ifade eden Bakan Işıkhan, bu konudaki hedefin orta vadede uygulamayı hayata geçirmek olduğunu vurguladı.

Ev hanımlarına emeklilik konusundaki çalışmaların uzun soluklu bir süreç olduğunu belirten Bakan, sendikalar, kadın örgütleri ve diğer kuruluşlardan gelen fikirlerin değerlendirileceğini, ardından belirli bir noktaya getirileceğini söyledi.

Özetle, ev hanımlarına emeklilik konusunda devam eden çalışmalar, prim desteği ve diğer düzenlemelerin detaylarının zaman içinde netleşeceği bir sürecin başladığını gösteriyor. Bu çalışmaların meclisten geçip geçmediği ve resmi gazetede yayımlanıp yayımlanmadığı, ilerleyen dönemdeki gelişmelere bağlı olarak açıklanacaktır.



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Ev, Hanımlarına, Emeklilikde, Prim, Desteği, Gündemde!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler