HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 17:19

Evi arabası olanlar için yeni duyuru!

Yeni Yılda Zorunlu Deprem Sigortası Tazminat Tutarlarında Değişim ve Sigorta Artışları Geliyor.
Evi arabası olanlar için yeni duyuru!

1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek yeni düzenlemeyle birlikte zorunlu deprem sigortası tazminat tutarlarında değişiklik yaşanacak. Ayrıca, trafik sigortası primlerinde %10'luk bir artış ve diğer sigorta türlerinde de genel bir artış beklenecek.

Resmi Gazete'de yayınlanan tebrikle, zorunlu deprem sigortası kapsamında bir mesken adına verilecek azami teminat tutarında bir artış gerçekleşecek. Sigorta Komisyon Başkanı Bağcı, deprem sigortası priminin yeterli olmadığını ve bu konuda bir artışın önemli olduğunu belirtti. Yapılan değişikliklerin, vatandaşların deprem riskine karşı daha etkili bir koruma sağlamayı amaçladığı ifade ediliyor.

Trafik sigortası primlerindeki %10'luk artışın yanı sıra, diğer sigorta türlerinde de genel bir artış beklentisi bulunuyor. Bu durum, sigorta sektöründeki maliyet artışları ve risklerin daha etkin bir şekilde yönetilmesi amacıyla hayata geçirildi.

Önümüzdeki dört ay içinde toplamda %25'lik bir zam beklentisi, vatandaşları sigorta primlerindeki değişikliklere karşı hazırlıklı olmaya yönlendiriyor.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Evi, arabası, olanlar, için, yeni, duyuru!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler