HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Kasım 2023 Perşembe Saat: 21:34

AK Parti Grup Başkanvekili'nden Emekli Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan Meclis’te emekli açıklaması yaptı.
AK Parti Grup Başkanvekili'nden Emekli Açıklaması

 AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’ndan Meclis’te emekli açıklaması yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşmada şunları söyledi:“İnşallah, asgari ücretle ilgili komisyon çalışmalarına başlayacak.

 

 İşçi, işveren sendikaları ile Çalışma Bakanlığımız hep beraber koordinasyon içerisinde alım gücünü artıracak, enflasyona asla ve kata insanımızı ezdirmeyecek bir sürecin, inşallah, beraber yaşanacağı sonucunu görmüş olacağız ve yılbaşından itibaren de emeklilerimiz ve memurlarımızla ilgili yeni düzenlemelerle, yeni kanun teklifleriyle, inşallah, bu konuda onları enflasyona asla ezdirmeden, onların hayat standartlarını, alım güçlerini daha artıracak bir noktaya hep beraber ulaşacağız.

Bu arada, dün, çalışan emeklilerimizi de kapsayacak şekilde bütün emeklilerimizin 5 bin liralık ikramiyeden yararlanacağı hüküm, yasal düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda verilen önergeyle, arkadaşlarımızın verdiği önergeyle kabul edildi. İnşallah, daha sonra Genel Kurula gelerek burada Genel Kurulun takdirine sunulacak. Bir an önce yasalaşarak hemen yürürlüğe girip bütün emeklilerimizin bu konuda bundan istifade etmesine de inşallah çaba göstereceğiz.”

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : AK, Parti, Grup, Başkanvekilinden, Emekli, Açıklaması

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler