HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 16:43

" EMEKLİ İNSANCA YAŞAMDAN KOPARILDI "

EYT ve Emekliler Federasyonu (EYT-EF) Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak, “Türkiye Yüzyılında Cumhuriyetimizin 100. yaşında emeklinin insanca yaşamını sosyal devlet olma ilkesi gereği kesin çözümle hakkını teslim ederek İcraatını
" EMEKLİ İNSANCA YAŞAMDAN KOPARILDI "

EYT ve Emekliler Federasyonu (EYT-EF) Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak, “Türkiye Yüzyılında Cumhuriyetimizin 100. yaşında emeklinin insanca yaşamını sosyal devlet olma ilkesi gereği kesin çözümle hakkını teslim ederek İcraatınızı bekliyoruz.” dedi.

EYT ve Emekliler Federasyonu (EYT-EF) Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partili isimlere seslendi.

Emeklinin yaşam şartlarının her geçen gün daha da zorlaştığını söyleyen Özüpak, “Enflasyona Ezdirmeyeceğiz” sözlerinin popülist söylemleriyle yol yürüyen siyasi irade emekliyi fakirleştirerek açlık, sefaletle açıkta bıraktı.” diyerek tepki gösterdi.

Özüpak’ın açıklamaları ise şu şekilde: “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın nasihatinde; gereğinin uygulanmadığı topluluk emekliler oldu.

Emekli insanca yaşamdan koparıldı.

“Enflasyona Ezdirmeyeceğiz” sözlerinin popülist söylemleriyle yol yürüyen siyasi irade emekliyi fakirleştirerek açlık, sefaletle açıkta bıraktı.

EMEKLİ’nin İnsanca yaşamı;

Oyalandıkça Oyalandı!

Ertelendikçe Ertelendi !

 Adaletli,hakkaniyetli ve adil paylaşımı yaşatmadılar.

YALAN MI?

Türkiye Yüzyılında Cumhuriyetimizin 100cüYaşında

EMEKLİ’nin insanca yaşamını sosyal devlet olma ilkesi gereği kesin çözümle hakkını teslim ederek İcraatınızı bekliyoruz.

Sadaka değil, sosyal yarım değil; İNSANCA YAŞAMI İÇİN EMEK-Lİ MAAŞIDIR OLMASI GEREKEN.”

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : , EMEKLİ, İNSANCA, YŞAMDAN, KOPARILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler