HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Ağustos 2023 Pazartesi Saat: 14:49

ARAÇ SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE

Son zamanlarda araç piyasasındaki yüzde 5 oranında düşüşler, araç sahibi olmak isteyenleri umutlandırdı.
ARAÇ SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE

Son zamanlarda konut ve araçlara gelen zamlar vatandaşları bir hayli sıkıntıya sokmuştu. Buna bağlı olarak insanlar, araç sahibi olabilmek için ikinci el araçlara yöneliyordu. Ama ne yazik ki ikinci el piyasası da vatandaşın cebini yakıyor. Son zamanlarda yüzde 5 oranında düşüşler piyasanın biraz hareketlenmesini sağladı. Araç sahibi  olmak isteyenler, soluğu ikinci el araç satan galerilerde aldı.

Geçtiğimiz ay kapsamında araç temin etmek isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine bir artış söz konusu oldu. Vatandaşlar, ikinci el piyasasında yaşanılan yüzde 5'lik indirimi kaçırmadı.

Yetkililer, sadece ikinci el piyasasın da değil, aynı zamanda sıfır araç satışında da büyük bir hareketliliğin yaşandığının altını çizdiler. Ayrıca yetkililer, araç sektöründeki sıkıntının yılbaşına kadar çözümleneceğini bununla beraber araç satışlarında artışların yaşanmaya devam edeceğini ön gördüklerini belirtti. Eğer fiyatlarda gerileme devam ederse, sıfır araçların satışına bağlı olarak satılan ikinci el araçlarında da fiyatların düşeceği açıklandı.

HABER: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : ARAÇ, SAHİBİ, OLMAK, İSTEYENLERE, MÜJDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler