HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Temmuz 2023 Pazar Saat: 18:18

EMEKÇİLER KADIKÖY'DE BULUŞUYOR "

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düşük emekli maaşları ve artan hayat pahalılığını protesto etmek için İstanbul’da bir araya geliyor.
EMEKÇİLER KADIKÖY'DE BULUŞUYOR "

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düşük emekli maaşları ve artan hayat pahalılığını protesto etmek için İstanbul’da bir araya geliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Lastikçi, “Bizim emeklimiz şu anda kuru ekmeğe muhtaç durumda. Yeni Türkiye Yüzyılına yakışan emekli maaşları ve zamları talep ediyoruz.” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düşük emekli maaşları ve artan hayat pahalılığını protesto etmek için bugün İstanbul Kadıköy’de buluşuyor.

Bu kapsamda sosyal medya hesaplarından şu paylaşımı yaptılar: "SGK sistemi kaynaklı tüm Mağdurlar Kadıköyde'yiz.Düşük Emekli maaş ve zamlarına HAYIR diyen,Masada kalan 5000 prim ve Kısmi Emeklilik mağdurları,ABO, Staj, İntibak, Bağ-Kur ve 2000 sonrası çalışma hayatına girenler, Emekçiler Kadıköy'de. "




Anahtar Kelimeler : EMEKÇİLER, KADIKÖY'DE, BULUŞUYOR, "

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler