HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 17:51

" EYT'DEKİ EN MAĞDUR KESİM BAĞKURLULAR "

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın İstanbul’da iş dünyası temsilcileriyle yaptığı toplantının konulardan biri de EYT oldu.
" EYT'DEKİ EN MAĞDUR KESİM BAĞKURLULAR "

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın İstanbul’da iş dünyası temsilcileriyle yaptığı toplantının konulardan biri de EYT oldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul’da iş dünyasının temsilcileriyle “Orta Vadeli Plan Çerçevesinde Türkiye ve İstanbul Ekonomi Gündemi” başlıklı toplantı düzenledi.

Toplantıya STK temsilcileri ile çok sayıda iş adamı katıldı.

Dolmabahçe Sarayı’nda yaklaşık 3 saat süren toplantıya katılan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a esnafın EYT beklentisini anlattı.

Palandöken, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “EYT’yi konuştuk. Her şey için çok olumluydu. Zaten kendileri de ifade etti. Ama değerlendirilecek.” dedi.

Palandöken, şunları aktardı: “EYT’yi de aynen anlattık. EYT’de de tabi en önemli sıkıntı BAĞKUR’lular için. Hem yaşa takılanlar hem de stajyer öğrenciler hem de geriye dönük devletin gelirlerinin artması için bu EYT’de esnaf zanaatkarın bağlı olduğu sosyal güvenlik kurumu ndaki BAĞKUR’luların bu sorunu çözülmesinin gerekli olduğunu ve bununda EYT’deki en mağdur kesimin BAĞKUR’lular olduğunu ifade ettik.”

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : ", EYT'DEKİ, EN, MAĞDUR, KESİM, BAĞKURLULAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler