HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Temmuz 2023 Cuma Saat: 11:30

SİYASİ PARTİLER SEYYANEN ZAM İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği seyyanen zam artışı torba yasadan çıkmadı. MHP lideri Bahçeli dahil birçok siyasi parti seyyanen zam için çalışmalara başladı.
SİYASİ PARTİLER SEYYANEN ZAM İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği seyyanen zam artışı torba yasadan çıkmadı. MHP lideri Bahçeli dahil birçok siyasi parti seyyanen zam için çalışmalara başladı.

Ancak Saadet Partisi’nin Meclis’te sunduğu ‘emeklilere seyyanen zam’ önerisi AK Parti ve MHP oyları ile reddedildi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımla duruma tepkisini gösterdi.

Emeklilerin gözü kulağı torba kanundan çıkacak seyyanen zammına kilitlenmişti. Ancak beklenen artış olmayınca milyonlarca vatandaş hayal kırıklığına uğradı. Birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu duruma tepki göstererek emeklilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi adına gerekli zammın uygulanması çağrısında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleşen TBMM grup toplantısında ’emekliye seyyanen’ zam talebinde bulunarak AK Parti’ye düzenleme için seslendi.

Öte yandan, Saadet Partisi Grubu tarafından Meclis’e sunulan ’emekliye seyyanen zam’ önerisi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, duruma sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, paylaşımında “‘Mış’ gibi yaparak emekliye verilecek zammı yetersiz bulduğunu söyleyen Devlet Bahçeli sanıyorum partisini bu konuda ikna edemedi. Saadet Partisi grubumuzun emeklilere seyyanen zam verilmesi önerisi Ak Parti-MHP oylarıyla reddedildi. Emekliler yine açlık sınırının altında bir maaşa mahkum edildi” dedi.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : SİYASİ, PARTİLER, SEYYANEN, ZAM, İÇİN, ÇAĞRIDA, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler