HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Temmuz 2023 Pazar Saat: 13:19

BU HAFTA MECLİS'TE ÖNEMLİ KARARLAR

Memur ve emekli maaşlarında artış yapılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığı’na sunulması bekleniyor.
BU HAFTA MECLİS'TE ÖNEMLİ KARARLAR

TBMM’de bu hafta kritik kararlar alınacağı bilgisi verildi. Bu kapsamda memur ve emekli maaşlarında artış yapılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığı’na sunulması bekleniyor.

TBMM, 4 Temmuz Salı günü yasama mesaisine başlayacak. Genel Kurul’da bu hafta değişik alanlarda protokolleri içeren 24 ayrı uluslararası sözleşme ayrıntılı bir şekilde ele alınacak.

 En düşük memur maaşının 22 bin TL olarak belirlenmesi ve emekli aylıklarına enflasyon ve refah payı olarak yapılması öngörülen zamlarla ilgili yasal düzenlemenin bu hafta içinde Meclis Başkanlığı’na sunulması sabırsızlıkla bekleniliyor.

Torba yasa teklifi olarak Meclis Başkanlığı’na sunulması planlanan düzenlemenin de TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nun ardından da Genel Kurul gündemine gelmesi planlanıyor.

Siyasi partilerin bir araya gelerek yaptıkları haftalık grup toplantıları da salı ve çarşamba günleri gerçekleştirilecek.

EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : BU, HAFTA, MECLİS'TE, ÖNEMLİ, KARARLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler