HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 17:37

ASGARİ ÜCRET ÇÖZÜME KAVUŞMADI

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücretin açıklanacağına dair günün belirlenmediğini açıkladı.
ASGARİ ÜCRET ÇÖZÜME KAVUŞMADI

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Asgari ücretin açıklanacağı gün belirlenmedi, çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün, asgari ücrete ara zammı belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantıyı gerçekleştirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğindeki basına kapalı toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü. Çalışma Genel Müdürü Sadettin Akyıl'ın başkanlığındaki toplantıya, işçileri temsilen TÜRK-İŞ, işverenleri temsilen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) heyetleri katılım sağladı.

ASGARİ ÜCRETE DAİR BİR RAKAM KONUŞULMADI

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun görüşmelerine devam edeceğini belirten Türk İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, hafta içerisinde sonuca ulaşmak için tekrar bir araya geleceklerini açıkladı. Asgari ücretteki artışın alım gücü ve günün şartları dikkate alınarak yapılmasını istediklerini dile getiren Ağar, şöyle konuştu:"Hükümet ve işveren tarafından henüz bir rakam masaya gelmedi. İşçiler olarak biz de rakam söylemedik. Kafamızda rakamlar var. Görüşmelerin sonucunda mutabakat sağlanacağını düşünüyoruz ama istediğimiz rakam olmaz ise muhalefet şerhini koyarız"dedi.

EDİTÖR:MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : ASGARİ, ÜCRET, ÇÖZÜME, KAVUŞMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler