HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 17:34

ORDU VALİSİ, HIDIRELLEZ FESTİVALİ'NDE

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu'nun Korgan ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Hıdırellez Festivali ve Bahar Etkinliklerine katıldı.
ORDU VALİSİ, HIDIRELLEZ FESTİVALİ'NDE

Korgan Çiftlik Mahallesi'nde gerçekleştirilen Hıdırellez Festivali ve Bahar Etkinlikleri programına, Vali Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Korgan Kaymakamı Mikail Ersöz, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Hıdırellez Festivali ve Bahar Etkinlikleri'nde konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, “Şenliğin, Çiftlik Mahallemize, Korgan’ımıza, Ordu’muza, ülkemize, sizlere güzellikler getirmesini temenni ediyorum” diyerek, “Geldiğimiz ilk günden itibaren, Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, devletimizin tüm kurumlarının kapılarının bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olduğunu ifade etmiştik. Çok şükür bu doğrultuda devletimizin şefkatini, sıcaklığını, güler yüzünü en ücra köşedeki yetim öksüz evladımıza, engeli olan vatandaşımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, yaşlılarımıza, yöre insanımıza göstermeye gayret ediyoruz” diye konuştu. 
Ordu'da bulunan 69 Cemevi'ne, İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı ayrım yapmaksızın katkıda bulunduğunu belirten Vali Sonel sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün, Çiftlik mahallemizdeyiz. Cemevi’mizin eksiği varsa hemen katkı yapıyoruz. Yine beton yol konusunda destek veriyoruz. Biz her daim vatandaşımızın yanındayız. Kapımız her daim sizlere açık. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” şeklinde konuştu.
Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise yaptığı konuşmada, Çiftlik Mahallesinin gelişmesine katkı sunan başta Vali Tuncay Sonel olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Başkan Tuncay Kiraz, “Biz de elimizden geldiği sürece en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Burada Cemevi başlatılmıştı biz devam ettik. Beton yolların yapılmasında değerli Valimiz sonuna kadar destek veriyor. 3 Cemevimize çok büyük katkısı oldu kıymetli Valimizin” diye konuştu. 
Çiftlik Mahallesi Muhtarı Gülefendi Atiklik, Vali Tuncay Sonel’in her zaman kendilerine destek ve katkı verdiğini belirterek, “Bugün etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valime teşekkürlerimizi sunuyoruz” derken, Korgan Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Çaylak da, 30’uncusu düzenlenen Hıdırellez Festivali ve Bahar Etkinliklerine katılan herkese teşekkür etti. 
Çiftlik Tanıtım ve Yaşatma Derneği Başkanı Hacı Bektaş Camii İmam Hatibi Bahattin Yağmur ise konuşmasında Hıdırellez ile ilgili görüşlerine yer verdi.
 
Festivalde AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ile CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel de birer konuşma yaptı. 
Konuşmaların ardından Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz Vali Tuncay Sonel’e Korgan’a yaptığı katkı ve destekler dolayısıyla bir hediye takdim etti.
Vali Tuncay Sonel, 1974 Kıbrıs Gazisi 78 yaşındaki Salih Civil ve 1994 yılında Şırnak’ta terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan Gazi İsmail Akbulut’la da görüşerek, ”Vatan size minnettardır” dedi. Çiftlik mahallesinin pazarı olması nedeniyle esnafları da ziyaret eden Vali Sonel, esnaflara bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulundu.




Anahtar Kelimeler : ORDU, VALİSİ, HIDIRELLEZ, FESTİVALİ'NDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler