- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
Fındık Fiyatı
Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
Öğrenci, Öğretmen ve velilerin desteğiyle hazırlanan Ramazan Kolisi Ünye Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı kolisi hazırlayan minik yürekler örnek davranış sergiledi. Ünye Gölevi Anaokulu Meraklı Minikler Sınıfı öğrencileri anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Sınıf Öğretmeni Aslıhan Dindar ve öğrenci velilerinin işbirliği ile öğrenciler gıda kolisi hazırladı. Hazırlanan koliler Ünye Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim alındı. Öğrencilere bu örnek davranışından dolayı teşekkür eden ekipler her biri özenle hazırlanan yardım kolilerini daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildi.
İyilik Haftası’na Dikkat Çekildi
13-20 Mart İyilik Haftası dolayısıyla Ramazan ayının paylaşma ve birliktelik ruhuna uygun hareket eden öğrenciler hem paylaşma duygusunu öğrenirken, hem de birlik ve beraberlik mesajları verdi.