- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Ordu’dan Yılın Sağlık Çalışanlarına Ödül

14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde düzenlenen iftar programında Türkiye'nin dört bir yanından gelen hekimler ve sağlık çalışanları bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Ordu’dan iki önemli isim de yer aldı.
Fatsa Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Enes Atalay, “Yılın Hekimi” ödülüne layık görülürken, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Ebe Sevda Tıraşoğlu ise “Yılın Sağlık Çalışanı” seçildi. Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün’ün de katıldığı programda, sağlık çalışanlarının özverili mücadelesi bir kez daha takdirle anıldı.
Sağlık alanında üstün başarı gösteren hekim ve sağlık çalışanlarına verilen bu ödüller, Ordu’da büyük gurur yaşattı. Programda yapılan konuşmalarda, sağlık emekçilerinin toplum sağlığına katkılarının önemine vurgu yapıldı. Tıp Bayramı vesilesiyle düzenlenen bu özel gecede, sağlık sektöründeki özverili çalışmaların her zaman değer gördüğünün altı çizildi.
Şeyma YILMAZ