HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Haziran 2024 Salı Saat: 11:13

OBB MEZBAHANESİNDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE YIKAMA ÇALIŞMASI

Fatsa Belediyesi olarak, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda kurban kesimi ve kurbanlık alışverişi yapabilmesi amacıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi Mezbahane’sinde kapsamlı bir temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştiril
OBB MEZBAHANESİNDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE YIKAMA ÇALIŞMASI

FATSA BELEDİYESİ TARAFINDAN OBB MEZBAHANESİNDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE YIKAMA ÇALIŞMASI
Bu çalışmalar çerçevesinde, mezbahanede hijyen standartlarının en üst düzeye çıkarılması hedeflenmiştir. Tüm alanlar titizlikle temizlenmiş ve yıkama işlemleri özenle uygulanmıştır. Bu sayede, hem kurbanlık hayvanların hem de vatandaşların sağlığı korunarak, hijyenik bir kesim ortamı sağlanmıştır.
“KURBAN BAYRAMI SÜRESİNCE DE TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR”
Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “Mezbahanede gerçekleştirilen bu temizlik ve yıkama çalışmaları ile ilgili olarak, vatandaşların da dikkat etmeleri gereken bazı hususları hatırlatmak isterim. Kurban kesim işlemleri sırasında hijyen kurallarına uygun hareket edilmesi, çevre temizliğine özen gösterilmesi ve kesim sonrası atıkların doğru bir şekilde bertaraf edilmesi büyük önem taşımaktadır. Fatsa Belediyesi olarak, kurban bayramı süresince de temizlik ve hijyen çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlar, sağlıklı ve mutlu bayramlar dileriz.” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler