- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
ORDU-GİRESUN HAVAALANI KÜÇÜLÜYOR

Geçen Kasım ayında 12 gün ulaşıma kapatılan havalimanında, ikinci taksi yolunun yapım çalışmaları da gündeme gelmişti. Ancak havalimanının tekrar kapatılmasına yönelik kamuoyundan gelen tepkiler sonucunda alternatif bir çözüm geliştirildi.
Bu yeni çözüme göre, pistin 52 yönünden 1 kilometrelik kısmı kapatılarak pist uzunluğu 2 kilometreye düşürülecek. Böylece çalışmalar sırasında havalimanı ulaşıma açık kalacak. Taksi yolu çalışmaları 24 Haziran’da başlayacak ve yaklaşık bir ay sürecek. Bu süre boyunca havalimanı 2 kilometrelik pist uzunluğuyla hizmet vermeye devam edecek. Çalışmalar tamamlandığında ise pist tekrar 3 kilometreye uzatılarak tam kapasitesine dönecek.
Bu yöntemle, havalimanının uçuş trafiğinin kesintiye uğramadan devam etmesi sağlanırken, aynı zamanda ikinci taksi yolunun yapımı da tamamlanmış olacak.