HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
- 12:11 Uzmandan Uyarı
FINDIK BORSASI
1 Kasım 2025 Cumartesi
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
3 Haziran 2024 Pazartesi Saat: 14:42
TEMİZLİK EKİPLERİNDEN DETAYLI ÇALIŞMA
Bu çalışmada, park halindeki araçların kaldırılması için Zabıta ekipleri de temizlik ekiplerine destek verdi.
TEMİZLİK EKİPLERİNDEN KARAYOLU GÜZERGAHINDA DETAYLI TEMİZLİK
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, E-5 Devlet Karayolu üzerinde Cumhuriyet Meydanı ile Aybastı Kavşağı arasında bulunan 2 kilometrelik alanda araç parklanmasının yoğun olduğu bölgelerde temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmada, park halindeki araçların kaldırılması için Zabıta ekipleri de temizlik ekiplerine destek verdi.
Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, yaptığı açıklamada, "E-5 Karayolu üzerindeki bu bölgede sık sık yoğun araç parklanması nedeniyle temizlik ve yıkama işlerinin aksaması söz konusu oluyordu. Bu nedenle belediye olarak bu sorunu çözmek adına harekete geçtik. Temizlik ekiplerimiz, park halindeki araçların bulunduğu alanlarda titizlikle çalışarak, yolu ve çevresini temizledi. Zabıta ekiplerimiz de araç sahiplerine park kurallarını hatırlatarak, işlerimizi kolaylaştırdılar. Amacımız, vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamalarını sağlamak" dedi.
“ARAÇ SÜRÜCÜLERİMİZDEN VE VATANDAŞLARIMIZDAN RİCAMIZ VAR”
Temizlik işlerini zorlaştırdıkları için araç sürücülerine ricada bulunan Yuva, “Araç sürücülerimizin sahil karayolu üzerindeki kaldırımlara araç parkı yapmamalarını istiyoruz. Park edilen araçlar, temizlik ekiplerimizin çalışmalarını zorlaştırıyor ve trafiği aksatıyor. Sahil bandından bulunan yer üstü çöp konteynerlerine sıfır park edilen araçlar mahalle sakinlerinin içine çöp atmasına ve bu konteynerlerin zamanında boşaltılmasına engel oluyor. Lütfen uygun park alanlarını tercih ederek, temiz bir çevrenin korunmasına katkı sağlayalım. Sevgili vatandaşlarımızdan da çevremizi temiz tutmak adına çöplerini gelişi güzel yerlere atmaktan kaçınmalarını istirham ediyoruz. Unutulmamalıdır ki temiz bir çevre hepimizin ortak sorumluluğudur." şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler :
TEMİZLİK, EKİPLERİNDEN, DETAYLI, ÇALIŞMA
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?





