- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
Tansu Çiller'in acı günü!
Eski Başbakan Tansu Çiller 'in eşi, iş insanı Özer Uçuran Çiller geçirdiği kalp krizi nedeniyle 86 yaşında yaşamını yitirdi.
Türkiye'nin 22. Başbakanı Tansu Çiller 'in eşi Özer Uçuran Çiller vefat etti. Bir süredir diyaliz tedavisi gören Çiller geçirdiği kalp krizi sonucu Yeniköy'deki evinde hayata gözlerini yumdu.
Özer Uçuran Çiller kimdir?
1937 İstanbul doğumlu olan Özer Uçuran Çiller mühendis ve iş insanıdır. Lise tahsilini Saint Joseph’te tamamladıktan sonra, Mühendislik ve Yüksek Mühendislik diplomasını Robert Kolej’den (Boğaziçi Üniversitesi) aldı. Amerika’da Boston ve Connecticut üniversitelerinden MBA derecesi kazandı. Amerika’da 1975 yılına kadar Ametek Inc. şirketinde Holding Ekonomik Kontroller Direktörü olarak görev yaptı.
1963 yılında Tansu Çiller ile evlenen Özer Çiller'in soyadını aldığı eşinden iki çocuğu oldu. 8 yıl Amerika'da kaldıktan sonra Türkiye'ye döndü. 1975 yılında Çukurova Holding’in CEO’su olarak göreve başladı. 1983 yılında kendi şirketini kuran Özer Uçuran Çiller aynı zamanda, Milliyet ve Güneş gazetelerinde köşe yazarlığı da yaptı.
Tansu Çiller, eşi Özer Uçuran Çiller ve oğulları Berk Çiller Bodrum tatilinde (Türkbükü - Atılay Balık Restoran/ 24 Ağustos 2015)
Eşi Tansu Çiller 'in siyasete atılıp 1993 yılında ilk ve kadın başbakan olmasından sonra Türkiye'nin ilk "second gentleman"ı unvanını aldı. 2000'li yılların başlarından itibaren alternatif tıbba merak salan Özer Çiller'in bu konuda yayınlanmış kitapları bulunmaktadır.

