HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Mayıs 2024 Pazar Saat: 16:25

Altınordu Belediyesi Deforme Olan Yolları Onarıyor

Altınordu Belediyesi, ilçe genelinde deforme olan, bozulan yolların onarımını yapmaya devam ediyor. Farklı noktalarda gerçekleşen çalışmalar ile bozuk yollar belirli bir programla onarılıyor.
Altınordu Belediyesi Deforme Olan Yolları Onarıyor

Kentin farklı mahallelerinde alt ve üst yapıyı yenileme çalışmalarını kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, belirlenen program dahilinde yol yapım, bakım ve onarım işlerine de devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçe genelinde olumsuz hava koşulları, kazı çalışmaları ve ağır tonajlı araçların geçişleri sebebiyle deforme olan yolların bakım ve onarımını titizlikle yapıyor. Tespit edilen noktalarda çalışmaları sürdüren ekipler, Şirinevler, Taşbaşı, Şahincili mahalleleri başta olmak üzere parke yol tamiratı ve asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriyor.

‘SORUNSUZ BİR ALTINORDU İÇİN SAHADAYIZ’

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçedeki trafik akışının güvenli, konforlu ve düzenli bir şekilde sağlanması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi için yol bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarımızı sürdürdüklerini söyledi. Başkan Tepe, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz belediyemizin sorumluluk sahasında bulunan ve çeşitli nedenlerle hasar gören yollarda onarım çalışmalarında bulunuyor. Saha denetimleri sırasında ekiplerimizce görünen aksaklıkları gideren ekiplerimiz bir yandan da vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar yapıyor. Cadde ve sokaklarımızda devam eden onarım çalışmalarımızla yollarımız daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor” dedi.




Anahtar Kelimeler : Altınordu, Belediyesi, Deforme, Olan, Yolları, Onarıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler