HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Mayıs 2024 Cuma Saat: 16:57

Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Ordu’da 100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz programı renkli görüntülere sahne olurken 4-6 yaş Kur'an Kursları öğrencileri doyasıya eğlendi.
Öğrenciler Doyasıya Eğlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı  ve Vakıf Katılım arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında birçok şehirde olduğu gibi Ordu’da da  4-6 Kur'an Kursları öğrencilerine yönelik  Altınordu Recep Kara Spor Salonu'nda 100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikte Buluşuyoruz şenliği düzenlendi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve minikler tarafından okundu. Tüm İlçe Müftüleri adına Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez'in açılış konuşmasının ardından İl Müftüsü  Dr. İsmail Çiçek, selamlama konuşması yaparak, "Bugün çok güzel ve özel bir gün. Yavrularımızın neşesine ve muhabbetine ortak olmak adına Başkanlığımız tarafından planlanan bu program biz de icra ediyoruz elhamdülillah.  Bu kapsamda bizleri burada dinlemek üzere gelen tüm kardeşlerimize, hocalarımıza ve emek sarfeden personellerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Programda Hüseyin Koncagül ve ekibi tarafından çeşitli gösteriler düzenlendi ve mutluluklarına ortak olundu. Program sonunda İl Müftü Yardımcımız Burhan Al, programın düzenlenmesinde başta Diyanet İşleri Başkanlığı'na, sponsorluk yapan Vakıf Katılım Bankası'na, özellikle programın tertibi desteğini sağlayan ve katkı sunan İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek'e teşekkürlerini iletti.

Etkinlik sonunda İl Müftülüğü tarafından tüm minik misafirlere patlamış mısır ve su ikram edildi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Öğrenciler, Doyasıya, Eğlendi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler