HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 13:30

ORDULU GENÇ MÜHENDİS KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Ordu’nun Ulubey İlçesinde Genç Ziraat Mühendisinin Ani Vefatı Yasa Boğdu
ORDULU GENÇ MÜHENDİS KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

 Ordu’nun Ulubey ilçesine bağlı Yeni Sayaca Mahallesi’nde yaşanan trajik olay, tüm mahalleyi yasa boğdu. 23 yaşındaki genç Ziraat Mühendisi ve Sayacabaşı’nda tesis işletmecisi olan Tahsin Atinkaya, sabaha karşı odasına giren annesi tarafından ölü bulundu.

Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Annesi, oğlunu uyandırmak için odasına girdiğinde Tahsin Atinkaya’nın cansız bedeniyle karşılaştı. Olayın ihbarı üzerine hızla olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, 23 yaşındaki genç mühendisin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenaze Töreni 23 Mayıs’ta

Genç yaşta vefatıyla sevenlerini ve tüm mahalleyi derin bir üzüntüye boğan Tahsin Atinkaya’nın cenazesi, otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Tahsin Atinkaya’nın cenazesinin, 23 Mayıs Cuma günü Ulubey’in Sayaca Mahallesi’nde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.

Aile ve Mahalle Yasta

Tahsin Atinkaya’nın ani ölümü, ailesini ve yakın çevresini derin bir yasa boğdu. Genç mühendisin kaybı, hem meslektaşlarını hem de mahalle sakinlerini büyük bir üzüntüye sevk etti. Genç yaşta hayatını kaybeden Tahsin Atinkaya, herkesin kalbinde derin bir iz bıraktı.

 




Anahtar Kelimeler : ORDULU, GENÇ, MÜHENDİS, KALBİNE, YENİK, DÜŞTÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler