HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Mayıs 2024 Salı Saat: 16:09

ORMEK'TEN FATSADA MUHTEŞEM SERGİ

Programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Sn. Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı Sn. İbrahim Etem Kibar ve Ak Parti İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek katılım sağladı.
ORMEK'TEN FATSADA MUHTEŞEM SERGİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitim Bakanlığı İşbirliği ile açılan ORMEK Fatsa Meslek ve Sanat Eğitim Kursları merkezinin öğretmen ve kursiyerlerinin eserlerinden oluşan “sergi” açılışı Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programla gerçekleşti.
“GEREK ORMEK GEREKSE BİLGİ EVİ VATANDAŞLARIMIZA ÇOK ÖNEMLİ İMKANLAR SUNMAKTA”
Yaklaşık 1 yıldır kurs öğreticileri ve kursiyerlerinin büyük emekleri sonucu ortaya çıkan eserlerin sergilendiği ORMEK yılsonu sergisinin açılış konuşmasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ileten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar konuşmasında, “Fatsa da gerek ORMEK gerekse Bilgi Evi vatandaşlarımıza, gençlerimize çok önemli imkanlar sunmakta. Dün buraya öğrenci olarak başlayan kursiyerlerimiz bugün usta öğretici olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ben böyle bir imkanı Fatsa’mızdaki hemşehrilerimizin hizmetine sunduğu için sayın bakanımıza tekrardan teşekkürlerimizi şükranlarımızı iletiyorum. Sergimiz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
“DÜŞÜNEN, ÜRETEN, YARIŞAN ORDU, DÜŞÜNEN, ÜRETEN, YARIŞAN FATSA OLSUN”
Amacımız zevklerinizi zekâ mahsulü ürünlerinizi ve yeteneklerinizi ortaya çıkartmak diyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler, “ Üretilen ürünleri hem ekonomiye katıp hem de bu zevklerinizi ve ürünlerinizi halkımızla paylaşmak en önemli hedefimiz. Herkes bizim nazarımızda birdir ve kıymetlidir. Bunun için çalışmalarınızı yapın, eserlerinizi ortaya çıkarın Düşünen Ordu Üreten Ordu Yarışan Orduyu, Düşünen Fatsa, Üreten Fatsa, Yarışan Fatsa olsun.” ifadelerini kullandı.
Program serginin gezilmesinin ardından hatıra fotoğrafı ile son buldu.




Anahtar Kelimeler : ORMEKTEN, FATSADA, MUHTEŞEM, SERGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler