HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Mayıs 2024 Perşembe Saat: 12:50

THY Jose Mourinho ile reklam filmi çekti

Dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho Türk hava yolu firması Türk Hava Yolları (THY) ile reklam filmi çekti.
THY Jose Mourinho ile reklam filmi çekti

Dünya futbol tarihinin en başarılı teknik direktörleri arasında yer alan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti.

Bu ziyaretin sebebi daha sonra ortaya çıkarken ünlü teknik direktörün bir reklam filmi için İstanbul'a geldiği belli oldu.

Türk Hava Yolları, (THY) daha önce  Ronaldinho, Steven Gerrard, Cafu, Cristiano Ronaldo, Messi veKobe Brynt  gibi  birçok yıldız isimle ortak reklam filmine imza atmıştı.

Buna bir yenisi daha eklenirken Türk Hava Yolları'nın, dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 finali için çektiği reklam filmini yayınladı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, reklam filmi şirketin resmi sponsoru olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2024 Londra Finali için çekildi.

Yapılan açıklamada THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın görüşlerine yer verildi. Bolat,  "Türk Hava Yolları olarak, UEFA Şampiyonlar Ligi gibi prestijli bir etkinliğin resmi sponsoru olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu kapsamda Jose Mourinho ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu işbirliği, markamızın küresel arenadaki gücünü ve spora olan bağlılığını pekiştiriyor." dedi.

Kaynak:Milligazete




Anahtar Kelimeler : THY, Jose, Mourinho, ile, reklam, filmi, çekti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler