HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Mayıs 2024 Çarşamba Saat: 09:46

PROJENİN SONUNA YAKLAŞILDI

Fatsa Belediyesi ekipleri Çerkezler Tepesi Mesire Alanında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Projenin 1.etabında sona yaklaşıldı.
PROJENİN SONUNA YAKLAŞILDI

ÇERKEZLER TEPESİ, DOĞAL GÜZELLİĞİYLE FATSA’NIN GİZLİ CENNETİ OLMAYA GELİYOR
PROJEDE NELER VAR
Fatsa Çerkezler Tepesi Yaşam Alanı projesinde yeşil alanlar, şifa ormanı, endemik bitki türleri, orman okulu, piknik alanları, yürüyüş yolları, seyir terasları, restoran, semaver alanı, açık sergi alanı, çocuk oyun alanları, spor alanları, etkinlikler için hizmet ünitesi, gölet, kır kahvesi, fotoğraf platosu, resim ve sanatsal faaliyet alanları, amfi tiyatro, mini film platosu, orman içerisinde okuma salonu, kitap kafe, bisiklet ve yürüyüş yolları ile bungalov evler yer alacak.
“PROJENİN 1.ETABINDA SONA YAKLAŞILDI”
Çerkezler Tepesi Mesire Alanımız da 1. etabın sonuna yaklaştık diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa'mızın yeni cazibe merkezi Çerkezler Tepesi Yaşam alanı yaklaşık 100 bin metrekare alan üzerinde 95 bin metrekaresi ormandan oluşuyor. Yeni yaşam alanımızda çalışmalarımız hızla devam ediyor. 3 etap halinde gerçekleşecek olan projemizin 1. etabının sonuna yaklaşıldı. 2. ve 3. etabını da en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.




Anahtar Kelimeler : PROJENİN, SONUNA, YAKLAŞILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler