- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Ordu İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın video konferansla katıldığı toplantıda, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsa Kaymak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Ticaret Müdürü Şenel Çakır, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zeki Ardahanlıoğlu ile kurul üyeleri yer aldı.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsa Kaymak, 2024 ocak-mart döneminde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Beceri temelli işe yönlendirmeyi daha çok tercih ettiklerini belirten İsa Kaymak, birçok iş yerinde çalışanlar tarafından iş devamlılığının sağlanamadığını anlattı.
İsa Kaymak, engelli ve eski hükümlülerin iş kurmalarına yönelik projeyi de anlatarak, son başvuru tarihinin 7 Haziran olduğunu ifade etti.
İsa Kaymak, İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 16 program ve 128 katılımcının, Toplum Yararına Program kapsamında da 1 program ve 50 katılımcının denetlendiğini kaydetti.
Toplantı, yürütme kurulunca önerilen konularda kararlar alınmasının ardından tamamlandı.
AA