HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Nisan 2024 Perşembe Saat: 13:37

İHALE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Fatsa Özel Sanayi Sitesi, bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir ticaret merkezi olarak büyümeye devam ediyor.
İHALE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Fatsa Özel Sanayi Sitesinde 1. etapta 34 adet, 2. etapta 38 adet iş yerinin teslimatının ardından şimdi de 3. etapta 27 adet yeni iş yerleri ihaleye çıkıyor. Bu dükkânlar, sadece Fatsa'ya değil aynı zamanda çevre il ve ilçelere hizmet eden bir konumda bulunuyor.
İHALE TARİHLERİ
İkinci etap dükkânların ihalesi 29-30 Nisan / 2-3 Mayıs 2024 tarihlerinde saat 14:00'te yapılacak. İlgilenenler için detaylı bilgilere Fatsa Belediyesi - Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden ulaşabilirler.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni yapılan bloklarla birlikte sanayi bölgesinin büyüyerek Fatsa'ya ve çevre ilçelere daha fazla hizmet edeceğini vurguluyor. Özel Sanayi Sitesi'nde 3. etap için 27 yeni iş yerinin yapımının devam ettiğini belirten Başkan Kibar, “Fatsa Özel Sanayi Sitemiz bölge ekonomisine katkı sağlayan önemli bir ticaret merkezi olarak büyümeye devam ediyor aynı zamanda esnaflarımız için önemli bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Özel Sanayi Sitemizde toplamda 99 yeni iş yerini esnaflarımıza kazandırıp, bölgenin ekonomisine önemli bir katkı sunacağız. Bu gelişmelerle birlikte Vatandaşlarımıza, esnaflarımıza ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.




Anahtar Kelimeler : 3., ETAP, ÖZEL, SANAYİ, SİTESİ, DÜKKÂNLARI, İHALEYE, ÇIKIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler