HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Nisan 2024 Salı Saat: 15:38

KOLTUĞU DEVRALDI İSTEKLERİNİ SIRALADI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Şehit Zafer Özdeniz İlkögretim öğrencisi Defne Su Serin'e devretti.
KOLTUĞU DEVRALDI İSTEKLERİNİ SIRALADI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Şehit Zafer Özdeniz İlkögretim öğrencisi Defne Su Serin'e devretti.
Belediye binasına Okul Müdürü Cemal Er Müdür Yardımcısı Noğman Çorbacı öğretmeni Sezai Batı, babası Murat ve annesi Büşra Serin ile gelen Defne Su Serin baskanlık makanına oturmadan önce Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'a bir buket çicek takdim etti.
"FATSA'MIZ DAHA YAŞANILABİLİR OLSUN"
Makam koltuğuna oturur oturmaz isteklerini sıralayan Defne Su Serin, "Bizlere bu bayramı armağan eden Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve bugün bu makamı bana devreden Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar'a Çok teşekkür ederim. Ben sayın Başkanımdan çocuk parkı ve oyun eğlence yerlerinin artırılmasını istiyorum. Sınıflarımız çok kalabalık, yeni okul binalarının yapılmasını istiyorum. Sokak hayvanları için yeni barınaklar yapılmasını ve Fatsa'nın daha yaşanılabilir hale getirilmesini, piknik alanlarının çoğaltılarak temiz hale getirilmesi istiyorum. Araçların gelişigüzel korna çalmalarının yasaklanmasını istiyorum. Fatsa'mız için yaptığınız tüm çalışmalar için de teşekkür ederim." dedi.
BÜTÜN İSTEKLERİNİZİN HAZIRLIKLARI TAMAM"
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise Defne Su Serin'e cevap olarak, "Bu söylediklerinizin hepsi ile alakalı hazırlıklarımız var. Bu konularla ilgili yaptığımız çalışmaları sizin de Başkanlık ettiğiniz bir toplantıda anlatmak isterim. Hangi mahallelerimize hangi parkları yaptık, sokak hayvanları ile ilgili nasıl çalışmalar yaptık, şehrimizin daha yaşanılabilir olması için yaptığımız temizlik çalışmalarını sizlere anlatmak isterim. Bizler görev süremiz boyunca Fatsa için canla başla çalışmaya devam ediyoruz." diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : KOLTUĞU, DEVRALDI, İSTEKLERİNİ, SIRALADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler