HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Nisan 2024 Salı Saat: 13:07

Altınordu'ya Yepyeni Bir Yaşam Alanı

Ordu'nun modern ve daha yaşanabilir bir kent olması için birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi Orkent A.Ş., Altınordu ilçesinde modern mimarisiyle yeni bir yaşam alanı inşa etti.
Altınordu'ya Yepyeni Bir Yaşam Alanı

Ordu'nun modern ve daha yaşanabilir bir kent olması için birçok projeyi hayata geçiren  Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi Orkent A.Ş., Altınordu ilçesinde modern mimarisiyle yeni bir yaşam alanı inşa etti. İlçeye değer katacak olan Civil Vadi Yaşam Merkezi’nde, yapımında son aşamaya gelinen 1. blok yakın zamanda tamamlanacak, 2. bloğun ise yaz mevsiminde tamamlanması planlanıyor.

Doğayla İç İçe Huzurlu Bir Yaşam

Önü açık iki bloktan oluşan proje, 2+1 ile 3+1 daire tiplerini içeriyor. Her daireye ait otopark, kat maliklerinin kullanımı için çocuk bahçesi, spor alanları, sığınak, görevli dairesi, depo ve toplantı salonu gibi olanaklarla doğayla iç içe, sakin ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Ayrıca, siteye güvenlik girişinden girilecek ve kamera ile güvenlik sistemi kurulacak, böylece sakinlerin güvenliği sağlanmış olacak.

Şehrin Her Yerine Kolay Erişim

Şehrin tüm önemli noktalarına erişimi kolaylaştıran bir konumda yer alan Civil Vadi Yaşam Merkezi, otobüs terminaline 2 dk, çevre yoluna 1 dk, denize 10 dk, şehir merkezine 10 dk ve Sivas-Ulubey yoluna ise sadece 500 metre mesafede bulunuyor. 

Sadece konut olarak değil, aynı zamanda yatırım fırsatları sunan bir proje olarak da öne çıkan Civil Vadi Yaşam Merkezi hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler, 0 452 888 04 88 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler. 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Altınordu'ya, Yepyeni, Bir, Yaşam, Alanı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler