HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 13:23

HEM ÜRETİYOR HEM DE KAZANDIRIYOR

"Gençlerin Gücü Fatsa'nın Gücü" projesi ile kurtuğu Kent Mobilyaları Üretim Atölyesi ile hem belediyenin hem de çevre il ve ilçe belediyelerinin kent mobilyaları ihtiyacını karşılıyor.
HEM ÜRETİYOR HEM DE KAZANDIRIYOR

KENT MOBİLYALARI ATÖLYESİ HEM ÜRETİYOR HEM DE KAZANDIRIYOR
Fatsa Belediyesi'nin Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile "Gençlerin Gücü Fatsa'nın Gücü" projesi ile kurtuğu Kent Mobilyaları Üretim Atölyesi ile hem belediyenin hem de çevre il ve ilçe belediyelerinin kent mobilyaları ihtiyacını karşılıyor.
1.5 yıl önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalanarak ilk önce Gazi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne ait atölyede kurulan kent mobilyaları üretim atölyesi şuanda Belediyenin Kademe yerleşkesinde 10 personel ile çalışmalarını sürdürüyor.
Kent Mobilyaları Üretim Atölyesinde 55 kalem metal ve ahşap işleme makinesi ile sıfırdan oturma bankları, Piknik masaları, çatılı piknik masaları, kamelya, çiçeklik ve salıncak üretimleri yapılıyor.
ÇOK GÜZEL ÜRETİMLER YAPIYORUZ"
Kent Mobilyaları Üretim Atölyesi ile planladıkları çok güzel ve çok önemli işler olduğunu belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Birlikten doğan gücümüzle Fatsa için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Atölyemizde üretimlerimizi her geçen gün üzerine koyarak artırıyoruz. Sadece Fatsa'mız için değil çevre ilçe hatta iller içinde kent mobilyaları üretimleri gerçekleştiriyoruz.
"BELEDİYEMİZİN TÜM MOBİLYA ÜRETİMİNİ ARTIK BİZ YAPIYORUZ"
1.5 yıl gibi kısa bir sürede 200 adete yakın piknik masası, 50 civarında kamelya, çok sayıda çatılı piknik masalarının üretimini yaptıklarını ifade eden Başkan Kibar, "Yine sokak hayvanlarımız için 200'den fazla kulübeler yaptık ve bunları hayvan severlerimizin talep ettiği bölgelere monte ettik. Belediyemizin Kitap Kafe projesi, engelsiz kafe projesi, Eyvan 4'ün Rıhtım alanlarının imalatlarının büyük bir bölümünü atölyemiz eliyle yaptık. Atölyemiz kurulana kadar belediyemiz mobilya üretim işlerinin tamamını dışarıdan karşılıyorduk ama biz kurulduktan sonra kesinlikle dışarıya hiçbir şekilde üretim veyahut tamirat yaptırmadık, tamamını kendi bünyemizde biz üretiyoruz." şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : HEM, ÜRETİYOR, DE, KAZANDIRIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler