HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Nisan 2024 Cuma Saat: 10:52

DURAKLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri toplu ulaşım araçları duraklarında detaylı temizleme ve dezenfeksiyon çalışması yapmaya devam ediyor.
DURAKLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Temizlik İşleri Müdürlüğü Yıkama Birimi, her gün vatandaşların taşındığı toplu ulaşım araçları duraklarında detaylı temizleme ve dezenfeksiyon çalışması yapmaya devam ediyor. Çok sayıda vatandaşa hizmet veren dolmuş duraklarında kirliliğe karşı önlem almak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını da ön planda tutarak şehrin farklı bölgelerinde bulunan kapalı ve açık minibüs duraklarında detaylı temizlik çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayıp bitiriyor. Periyodik program dahilinde yapılan genel temizlik, yıkama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva şehir merkezinden kırsala şehrin her yerinde temizlik ve hijyene önem verdiklerini belirterek, “Dolmuş duraklarımız da açık alanda çabuk kirlenebiliyor. Ekiplerimiz periyodik olarak durak temizliğini yapıyor ve aynı zamanda gelişi güzel bir şekilde asılan pankartlar ve broşürler de kazınıp sökülüyor. Çok sayıda vatandaşa hizmet veren dolmuş duraklarının temiz ve hijyenik olmasına önem gösteriyoruz.” dedi.




Anahtar Kelimeler : DURAKLARDA, GENEL, TEMİZLİK, ÇALIŞMASI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler