HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Nisan 2024 Salı Saat: 13:42

2 akrep yiyerek intihar etti!

Kayseri'de girdiği bunalım sebebiyle 2 akrep yiyen kişi, yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da hastaneye kaldırıldı. Doktorlara, “Ölmek için 2 akrep yedim” diyen adam yaşamını yitirdi.
2 akrep yiyerek intihar etti!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Hasancık köyünde yaşayan 56 yaşındaki Bilal Yiğit, içinde bulunduğu bunalım nedeniyle yaşanan trajik bir olayın merkezinde yer aldı. Yiğit, kendisini köyünde ölmek için iki akrep yedikten sonra Artvin'e gitmek üzere yola çıktı. Ancak yolculuk sırasında Samsun'un Havza ilçesi sınırlarında otobüste fenalaşarak hayatını kaybetti.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve güvenlik ekipleri hızla harekete geçti. Yiğit, ilk müdahalenin ardından Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı, ancak durumu ağırlaşınca Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Yiğit kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Bilal Yiğit'in cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Otopsi sonucunun ardından Yiğit'in ölüm sebebi netlik kazanacak.

Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, Yiğit'in son dönemlerdeki ruh hali ve sağlık durumu da detaylı bir şekilde ele alınıyor.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : 2, akrep, yiyerek, intihar, etti!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler