HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 17:04

FATSA UZUNKUM PLAJI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Şehrin en önemli yaşam alanlarından bir tanesi olan Uzunkum plajı hem plaj hem de mesire alanı olarak faaliyet gösteren bölgenin en önemli yaşam alanlarından bir tanesi haline geldi.
FATSA UZUNKUM PLAJI ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Fatsa Belediyesi Uzunkum plajı mesire alanında yeşil alanlar, yürüyüş yolları, piknik alanları, çocuk oyun alanları, aydınlatmalar, ağaçlandırma çalışmaları, refüj ve yol kenarları ile doğa severlerini bekliyor.
Şehrin en önemli yaşam alanlarından bir tanesi olan Uzunkum plajı hem plaj hem de mesire alanı olarak faaliyet gösteren bölgenin en önemli yaşam alanlarından bir tanesi haline geldi. Alanda yaklaşık 10 milyon liralık yatırımla yürüyüş yolları, bisiklet yolları, gençler için yeni yaşam alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve ahşaptan doğaya uyumlu bir mescit ve parkıyla beraber vatandaşların yılın dört mevsimi kullanabileceği muazzam bir yaşam alanı oluşmuş oldu. Toplamda yüz bin metrekare alan üzerine kurulu olan bu alan Karadeniz sahil yoluna sıfır olması nedeniyle ilçeden geçen birçok vatandaşın ilçeye misafir olmasını, konaklaması ve mola vermesini de sağlıyor.
“BÖLGEMİZİN EN ÖNEMLİ YAŞAM MERKEZLERİNDEN BİRİ OLDU”
Şehrimizin en önemli yaşam merkezlerinden biride Uzunkum Plajı diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Uzunkum Plajı hem plaj hem de mesire alanı olarak faaliyet gösteren, bölgemizin en önemli yaşam alanlarından bir tanesi haline geldi. Sadece Fatsa’mızın değil bölgemizin en önemli yaşam merkezlerinden bir tanesi olan Uzunkum Plajı ve mesire alanının yenilenen yüzüyle bu yılda hoşça vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımızı bekliyor.” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler